Videofonie

Videofonie met wireless bediening, geïntegreerd in uw domoticasysteem.
Totaalconcept van camerabewaking, voor elk doel en elke omgeving.

Bij Radaralarm kan u terecht voor de installatie van een compleet video- en parlofoniesysteem. Zowel eenvoudige als complexe intercomtoepassingen voor uw woning, bedrijf, of pand behoren tot de mogelijkheden. Wij verzorgen ook de integratie met uw domoticasysteem, en wireless bediening. Zo kan u zelfs vanop afstand zien wie er aan uw deur staat.

Integratie met domotica en bediening vanop afstand

Wij installeren volledig nieuwe intercomsystemen, eenvoudig of complex, volledig volgens uw wensen en behoeftes. Ook vervangen wij uw bestaand parlofoonsysteem door moderne videoparlofonie. Daarbij staan telkens een waaier aan mogelijkheden ter beschikking.

De videofonie kan volledig geïntegreerd worden in uw bestaand domoticasysteem of intern bedrijfsnetwerk. Er kan een opnamemogelijkheid voorzien worden, waarbij een foto wordt genomen telkens iemand aan de deur staat. Draadloze bediening vanop afstand, via smartphone of tablet, is eveneens mogelijk. De toegangscontrole van het systeem beveiligen we via bijvoorbeeld een codeklavier of een vingerafdrukscanner.

Integratie met domotica en bedrijfsnetwerk.

Draadloze bediening vanop afstand.

Opnamemogelijkheid bezoekers.

Beveiliging toegangscontrole.