Inbraakbeveiliging

Alarmsystemen en inbraakbeveiliging op maat van uw bedrijf en woning.

Bij onze gecertificeerde beveiligingsexperten kan u terecht voor een volledig alarmsysteem op maat. Wij leveren inbraakbeveiliging voor zowel particulieren als bedrijven. Alle opties en configuraties zijn mogelijk, bekabeld of draadloos, met of zonder aansluiting op een meldkamer. Wij komen alltijd eerst vrijblijvend ter plaatse. Na een gedetailleerde risicoanalyse werken we dan een compleet beveiligingsplan uit op basis van uw behoeftes.

Vrijblijvende risiscoanalyse

Onze samenwerking start met een vrijblijvend bezoek door één van onze gecertificeerde experten. Deze brengt de inbraakgevoelige plaatsen van uw pand in kaart, rekening houdend met uw leef- en werkgewoontes. Op basis van deze risicoanalyse en uw specifieke wensen en verwachtingen stellen we een compleet veiligheidsplan op maat voor.

Welke plaatsen zijn extra inbraakgevoelig?

Waar bevinden zich waardevolle goederen?

Hoe wordt uw woning of pand gebruikt?

In welke sector bent u actief?

Beveiligingsplan op maat van uw bedrijf of woning

In een gedetailleerd technisch plan beschrijven we hoe we welke plaatsen beveiligen. De juiste inplanting van de verschillende detectoren is hierbij cruciaal. Onze alarminstallaties bevatten zowel volumetrische sensoren die beweging detecteren, als perimetrische sensoren die glasbreuk of geopende deuren detecteren. Indien nodig, voorzien we ook buitendetectie. Elk ongewenst bezoek wordt zo onmiddellijk gemeld door binnen- en/of buitensirenes.

Waar komen welke bewegingssensoren (infrarood en pet-immune)?

Waar bevinden zich waardevolle goederen?

Sirenes en/of telefonische melding als alarm?

Moet er ook buitendetectie voorzien worden?

24/7 monitoring en support

Ons team is 24/7 stand-by. Wij bieden standaard een voorstel van onderhoudscontract op jaarbasis aan. Zo bent u bij technische problemen verzekerd van een snelle interventie. Ook wordt jaarlijks een preventief onderhoud uitgevoerd, om uw alarmsysteem in perfecte conditie te houden.

We bieden ook de mogelijkheid om uw alarmsysteem vrijblijvend aan te sluiten op een meldkamer. Bij alarm contacteert de centrale dispatching u op uw vast toestel of mobiel nummer. Wij voorzien ook een speciale code voor “duress” (afzetten onder dwang). Na deze persoonlijke controle volgt de beslissing om al dan niet de hulpdiensten te contacteren.

Koppeling aan een meldkamer betekent ook dat een permanente controle wordt uitgevoerd of uw elektriciteit en de batterijen in het alarmsysteem nog werken. Uiterst handig als u met vakantie bent.

24/7/365 support

Telefonische controle door meldkamer

Verwittiging hulpdiensten

Permanente controle stroomtoevoer alarmsysteem

Full-service installatie door gecertificeerde experten

Bij Radaralarm mag u rekenen op een totaalservice. Elke alarminstallatie wordt door onze eigen gecertificeerde beveiligingsadviseurs uitgewerkt. Wij werken enkel met onze eigen vakmensen om uw alarmsysteem gebruiksklaar en discreet te installeren.

Onze beveiligingsfirma is INCERT-gecertificeerd. Dit is een certificaat dat wordt erkend door de verzekeringsmaatschappijen, en geeft u de zekerheid dat wij enkel uitsluitend kwaliteitsvolle materialen en componenten gebruiken.

Discreet, met of zonder bekabeling

De detectoren verbinden we, zowel draadloos als bekabeld, met de alarmcentrale. Deze alarmcentrale kunnen we optioneel verbinden met een meldkamer. De  alarminstallatie bedient u met een strategisch geplaatst codeklavier.

Wij werken professioneel en proper, en zoeken altijd naar de meest discrete oplossing. Bij het plaatsen van onze installaties werken wij de kabels maximaal weg. Voor bestaande woningen werken wij steeds een voorstel uit zonder kappen of slijpen.