Camerabewaking

Totaalconcept van camerabewaking, voor elk doel en elke omgeving.

Radaralarm heeft ruim 60 jaar ervaring en een vergaande specialisatie in camerabewaking. Op basis van een grondige risicoanalyse werken wij voor uw specifieke behoeften een volledig technisch concept uit. Dankzij onze expertise garanderen wij dat het doel (bijv. observatie en/of identificatie) en de middelen (camerabewaking) volledig in lijn liggen met elkaar.

Waar dienen de camera’s te komen?

Dienen de camera’s een thuisomgeving, een kantoor, een winkel, of een bedrijfsomgeving te bewaken? Bij Radaralarm bieden we telkens een systeem op maat, volledig afhankelijk van uw behoeftes. Alle binnen- en buitencamera’s kunnen via een gesloten netwerk verbonden worden met een centrale die de beelden ontvangt en bewaart. Via een beveiligde internetverbinding hebt u vanop uw smartphone of tablet hiertoe toegang.

Particulieren

Winkels

Horeca

bedrijfspanden

Productieomgevingen

Bankkantoren

Tankstations

Ziekenhuizen

Wat dienen de camera’s te kunnen?

Dienen de camera’s louter voor detectie? Moeten ze vooral afschrikkend werken of ook potentiële daders kunnen identificeren? Moeten ze specifieke zaken gedetailleerd in beeld brengen of eerder een algemeen overzicht? Samen bepalen we o.b.v. uw verwachtingen en noden het ideale totaalconcept op maat.

Hoe gedetailleerd dienen de beelden te zijn?

Overzichtsbeeld van het pand of focus op specifieke zones?

Welke prestaties moeten de camera’s ’s nachts leveren?

Permanente monitoring of bewaren van beelden voor controle achteraf?

Controle van de beelden van op afstand?

Is nummerplaatherkenning vereist?

Totaalconcept op maat

Bij Radaralarm kan u rekenen op een totaalservice. Alles start met een analyse van uw woning of pand ter plaatse door één van onze gecertificeerde beveiligingsadviseurs. Samen bepalen we uw verwachtingen en behoeftes. Daarna ontwikkelen we een totaalconcept op maat, installeren we alles volledig gebruiksklaar, en staan we in voor onderhoud en support.

Wij adviseren de beste cameraopstelling voor een maximale bewaking.

Wij adviseren de beste camera (analoog en/of digitaal, IP en/of HDSDI) en lens voor uw specifieke behoeftes.

Wij voorzien uw camerabewaking met de nodige schermen om de beelden te bekijken en de camera’s te besturen.

Optioneel sluiten wij de camera’s aan op uw bestaand bedrijfs- of thuisnetwerk, zodat u de beelden vanop afstand kan bekijken.