Elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken, met integratie van domotica en beveiliging.

Bij Radaralarm kan u als bedrijf of particulier ook terecht voor een pasklare oplossing voor uw complete elektrische installatie. Dit houdt ook de koppeling in met domotica, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, bewakingscamera’s, toegangscontrole, en videofonie. Elk project is maatwerk o.b.v. uw noden, en begint met een vrijblijvend bezoek en voorstel.

Elektriciteit, data, domotica

De algemene elektriciteitswerken zijn een belangrijke stap bij de bouw van uw huis, winkel, bedrijfspand, of kantoorruimte. Of het nu gaat om een nieuwbouw, uitbreiding, vernieuwing, of herstelling, onze vakmensen bezorgen u een gedetailleerd plan op maat. Daarna wordt alles van A tot Z uitgevoerd door onze eigen vakmensen. Hierbij is geen enkel project te klein of te groot.

Tegenwoordig is een goede en stabiele netwerkinfrastructuur van groot belang in elk bedrijf en woning. Wij staan u hierin bij met de aanleg en aansluiting van de bekabeling (koper en glasvezel). Zo bent u zeker dat uw elektriciteitsnetwerk en databekabeling perfect op mekaar afgestemd zijn voor verdere automatisatie en aansluiting op domotica of beveiligingsnetwerk.

Het leggen van nieuwe kabels of het trekken van kabels in bestaande buizen.

Integratie van databekabeling voor domotica.

Het bouwen en installeren van verdeelborden.

Installatie van schakelmateriaal en stopcontacten.

Het slijpen en kappen van sleuven.

Het leggen van aardingspennen.

Beveiliging

Indien gewenst integreert Radaralarm uw elektriciteitswerk in uw bestaand of nieuw beveiligingsnetwerk. Dankzij de combinatie van elektriciteit en dataverbinding beschikt u aldus over één systeem waarop alle nodige componenten aangesloten zijn, en dat centraal of vanop afstand beheerd kan worden.

Inbraakbeveiliging

Brandbeveiliging

Camerabewaking

Toegangscontrole

Videofonie